39. Oulanka Symposium

39. Pohjoisen luonnonvalokuvauksen Symposium Kuusamossa 24 - 26.1.2020

Kaamoskamera ry. järjestää 39. Pohjoisen luonnonvalokuvauksen Symposiumin 24 - 26.1.2020 Oulangan tutkimusasemalla Kuusamossa. Paikka sijaisee Oulangan kansallispuiston sisällä josta on välitön pääsy Kuusamon hienoon talviseen luontoon.

Tapahtumassa pyritään rentoon tunnelmaan katsellen upeita luontokuvia, keskustelen aiheesta ja tutustuen muihin samanhenkisiin ihmisiin. Viikonloppuna on varattu aikaa myös omaehtoiseen kuvaamiseen.

Tapahtuman pääesiintyjät ovat Esa Mälkönen Espoosta ja Hannu Mällinen Rovaniemeltä.

HUOMIO!!! Paikanpäälle saapuvat myös Canon ja JAS- tekniikka runsaan laitteiston kanssa. Objektiiveja on mahdollisuus kokeilla. He tekevät paikan päällä vaihtotarjouksia niistä ja muistakin tuotteista ja esittelevät leasing rahoitusmallia. Lisäksi nähtäväksi tulee Canonin uusi EOS-1D X MarkIII. He kertovat tästä kamerasta ja muistakin uusista tuulista. Paikanpäälle ei tule nyt kennonpuhdistusta, mutta he tekevät siitä tai vuosihuollosta hyvän tarjouksen joka on voimassa kun lähettää laitteen heille keskushuoltoon.

Aikaa on myös varattu omien kuvasarjojen esittämiseen. Osallistujia pyydetään varaamaan 10-20 kuvan sarjoja kuvaesityksiä varten. Aikaa pyritään rajoittamaan n. 10 minuuttiin esitystä kohti. HUOM ! Jos esityksesi sisältää videomateriaalia, ole etukäteen yhteydessä järjestäjään.

Tapahtumassa pidetään myös legendaarinen Oulangan ”leikkimieleinen” kuvakisa. Kuvakilpailuun voi osallistua kolmella luontoaiheisella kuvalla, joissa kohtuulliset perusäädöt ovat sallittuja. Kuvien tulee olla osallistujan itse ottamia ja hänellä tulee olla kuviin kaikki oikeudet. Tiedostojen formaatti on JPG. Kilpailukuvien pisimmäksi sivuksi asetetaan 1920 pikseliä. Järjestäjällä on oikeus käyttää palkittuja kuvia veloituksetta omissa tiedotuksissa ja markkinoinnissa painetussa ja sähköisessä mediassa.

Pyytäisimme lähettämään kilpailukuvat ja myös kuvaesitykset etukäteen joko sähköpostilla tai dropboxilla jotta saisimme tapahtumasta sujuvamman. Laita tiedostoihin nimesi ja kilpailukuviin mielellään myös kuvan nimi. 

Osallistumismaksu on 150,00 euroa (19.1.2020 jälkeen 160,00 euroa). Maksu sisältää: ohjelman, majoituksen, ruokailut ja saunomiset. Majoitus pääosin 3–5 - hengen huoneissa, omat liinavaatteet/pyyhkeet mukaan tai erillistä maksua vastaan saa myös paikan päältä. Siitä tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja on rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautumiset e-maililla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja maksamalla osallistumismaksu 19.1.2020 mennessä Kaamoskameran tilille OP FI72 5194 0755 6011 89.

Mahdolliset lisäyöpymiset sovittava suoraan Oulangan tutkimusaseman kanssa p. 040 1678999 tai e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisäksi mahdolliset ruoka-aine allergiat ilmoittakaa hyvissä ajoin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ennen ja jälkeen tapahtuman on mahdollisuus kuvata kotkakojussa Kuusamossa Oulangalla tai Lämsänkylässä erikoishintaan 140€/päivä. Tiedustelut ja varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paikalla on myös Suomen Ammattiluontokuvaajien edustus.

Tiedustelut tapahtumasta: Kaamoskamera ry

Janne Moilanen

p.040-7023781

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.