Yhdistys

KAAMOSKAMERA RY

Kaamoskamera ry on perinteikäs kuusamolainen kameraseura joka on perustettu 1978. Seura on tarkoitettu valokuvauksen ystävistä harrastajiin ja ammattilaisiin. Tarkoituksena on valokuvauksen edistäminen Kuusamossa ja mahdollisuuksien mukaan Koillismaalla. Ajatuksena on ylläpitää ja kehittää valokuvausta ja sen kautta Koillismaan tuntemusta.

Seuran kotipaikkakunta on Kuusamo. Osoite Maaseläntie 31 as. 2 93600 KUUSAMO.

Jäsenemme kokoontuvat säännöllisesti tapaamaan toisiaan iltoihin, joiden sisältö vaihtelee kuvakisoista kuvaesityksiin. Myös seuraan kuulumattomat voivat tulla tutustumaan kerhon toimintaan.

Pyrimme järjestämään koulutuksia ja retkiä valokuvaukseen liittyen tarpeen ja halukkuuksien mukaan.

Seuramme osallistuu vuosittain Kuusamo Nature Photoon näyttelyillä ja talkoo toiminnalla tukien tapahtumaa.

Seuran päätapahtuma on Oulanka Symbosium joka järjestetään tammikuussa Oulangan biologisella tutkimusasemalla. Tapahtuma kokoaa valokuvaajia ympäri Suomea näytämään kuvia, esitelmöimään, nauttimaan tunnelmasta ja osallistumaan legendaariseen kuvakisaan.

Lisätietoa saa kerhon jäseniltä, www.kaamoskamera.com tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jos haluat liittyä jäseneksi Kaamoskameraan niin jäsenmaksu on 15€, eläkeläiset ja opiskelijat 5€. Maksun voi maksaa seuran tilille FI7251940755601189 Kuusamon osuuspankki. Ota yhteyttä kenttään kannattaa laittaa myös oma sähköpostiosoite, että voimme liittää sähköpostilistalle.

Kaamoskamera ry on Suomen kameraseurojen liitto ry:n jäsen